Tim Pool

Firma a fost infiintata in 1994, desfasurand o activitate sustinuta incepand cu 2000. Am inceput cu constructia de piscine, domeniu relativ nou in acel moment pe piata romaneasca, la care firma si-a adus aportul cu cel putin 250 de piscine construite in toti acesti ani pe intreg teritoriul Romaniei.
[detalii+]

Despre Noi

Firma a fost infiintata in 1994, desfasurand o activitate sustinuta incepand cu 2000.

Am inceput cu constructia de piscine, domeniu relativ nou in acel moment pe piata romaneasca, la care firma si-a adus aportul cu cel putin 250 de piscine construite in toti acesti ani pe intreg teritoriul Romaniei.


In paralel cu constructia de piscine publice si private, in prezent activitatea firmei se desfasoara in domeniul wellness, constructia de centre de sanatate, avand ca principal obiectiv inducerea starii de bine prin apa.


Clientii nostri sunt persoane juridice si persoane fizice, in ultimul timp tot mai multe hoteluri, complexuri sportive si cluburi private solicitand ofertare pentru centre de sanatate (piscina, spa, sauna, hamman, sala fitness, dusuri senzatii, dusuri kneipp, tepidarium, laconium, caldarium, frigidarium).

Ca urmare a activitatii sustinute si a serviciilor de calitate oferite, cifra de afaceri a crescut in fiecare an, in prezent compania situandu-se intre primele 10 in domeniul wellness din Romania.

Echipa Noastra

Marian Teodorescu

Director General

Mihaela Teodorescu

PR Manager

Magdalena Isbasoiu

Director Economic

Alin Teodorescu - Ing.

Sef Departament Proiectare

Corina Oprescu

Sef Serviciu Aprovizionare Desfacere

Valori

Satisfactia lucrului bine facut:

Cea mai mare multumire pentru echipa Tim Pool, de la muncitorul de rand, la directorul general, este aceea de a vedea ca la sfarsit, dupa multa munca si eforturi sustinute, clientul nostru este multumit de calitatea lucrarii. Dealtfel, cele mai multe din lucrarile noastre au venit din recomandarile clientilor. Asta spune totul.


Profesionalism:

Angajatii Tim Pool sunt oameni cu pregatire in constructii, care au dobandit experienta in domeniul piscine si wellness incetul cu incetul, participand la constructia celor 250 de lucrari contractate de firma de la inceputuri si pana astazi. Staff-ul administrativ este profesionist prin excelenta. Participa in mod frecvent la targuri de specialitate din strainatate, pentru informare permanenta si alinierea la ultimele noutati in domeniu, si, ulterior, adaptarea acestora la necesitatile pietei din Romania. Furnizorii Tim Pool sunt firme renumite in domeniul wellness si piscine din Europa, colaborarea neintrerupta cu acestia timp de noua ani a dus la mentinerea si imbunatatirea permaneta a relatiilor de afaceri (vezi parteneri Tim Pool)


Lucrul in echipa

In conditile actuale din Romania, intr-o economie in formare, cu toate neajunsurile determinate de acest lucru, ne mandrim cu o echipa sudata de instalatori, electricieni si zidari -faiantari impartita pe mai multe grupe de lucru. Staff-ul administrativ este foarte aproape de muncitori, colaborarea stransa dintre acestia avand ca rezultat "satisfactia lucrului bine facut"si multumirea clientului final.


Dezvoltarea continua

Este o conditie esentiala pentru orice firma care doreste sa se mentina in top, indiferent de domeniul de activitate in care performeaza. Ne dezvoltam prin:
- investitia in oameni, in pregatirea lor, in utilarea cu unelte si mijloace de lucru moderne, de calitate, prin motivarea permanenta a angajatilor;
- prin participarea la targuri de specialitate in tara, vizitarea targurilor de specialitate din strainatate, mentinerea unor relatii excelente cu furnizorii, bazate pe respect si profit de ambele parti.
- prin constructii si servicii de calitate.
Dincolo de micile neajunsuri sau neintelegeri inerente atat in cadrul firmei, cat si in relatiile cu cleintii, putem spune ca, la sfarsitul fiecarei lucrari, 99% din clientii nostri au fost multumiti si ne-au recomandat si altora."

PISCINE

Piscine

Compania Tim Pool este detinatoarea agrementelor tehnice: filtru de apa pentru piscina si pompe. [detalii+]

wellness

Wellness

In portofoliu puteti vedea piscine, wellness center, water park-uri construite si deservite de compania Tim Pool. Tim Pool construieste piscine [detalii+]

Galerie foto

Galerie foto Galerie foto Galerie foto Galerie foto Galerie foto Galerie foto Galerie foto Galerie foto Galerie foto Galerie foto Galerie foto Galerie foto Galerie foto Galerie foto Galerie foto Galerie foto Galerie foto Galerie foto Galerie foto Galerie foto Galerie foto Galerie foto Galerie foto Galerie foto Galerie foto Galerie foto Galerie foto Galerie foto Galerie foto Galerie foto