Tim Pool

Firma a fost infiintata in 1994, desfasurand o activitate sustinuta incepand cu 2000. Am inceput cu constructia de piscine, domeniu relativ nou in acel moment pe piata romaneasca, la care firma si-a adus aportul cu cel putin 250 de piscine construite in toti acesti ani pe intreg teritoriul Romaniei.
[detalii+]

TYM GYM

TIM GYM inaugureaza o noua sala de fitness in Campulung!

Sala este dotata cu aparatura profesionala de ultima generatie si se adreseaza tuturor, femei si barbati iubitori de sport si sanatate.


Va asteptam in fiecare zi incepand cu 1 iulie 2011, intre orele 10.00 si 21.00, langa sala de aerobic TIM GYM, in str. I.C. Bratianu nr. 10, la etajul I, cladirea de langa Minimax.


Tarife pentru sala de fitness (aparate):
1 sedinta 10 RON.
Abonament lunar (fara limita de acces pe toata durata programului):95 RON
Abonament elevi si studenti (acces pana in orele 16.00): 65 RON

La abonamentul de 95 RON, o sedinta hidromasaj gratuit (cu programare).

Pentru abonamentele de grup intre 5 si 10 persoane, abonamentul este de 85 RON/persoana. Pentru abonamente de grup de mai mult de 10 persoane, abonamentul este 75 RON/persoana.

Relatii la telefon 0722.668.367ANUNT IMPORTANT!
Incepand cu 15 martie 2011 cursuri de dans sportiv pentru copii si dans de societate pentru adulti.
Relatii si inscrieri la telefon 0722.668.367 - Mihaela

Imagini sala Tim Gym

Evenimente Evenimente Evenimente Evenimente Evenimente

Step aerobic

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Incepand cu 20 ianuarie 2011 TIM GYM va asteapta in fiecare dupa-amiaza cu programe de antrenament create special pentru femei.

Cursurile se vor tine dupa urmatorul program:

LUNI 18.00 - 19.00
19.00 - 20.00
FITNESS (APARATE)
ZUMBA
MARTI 18.00 - 19.00
19.30 - 20.30
TAE-BO
PILATES
MIERCURI 18.00 - 19.00
19.00 - 20.00
STEP AEROBIC
ZUMBA
JOI 18.00 - 19.00
19.00 - 20.00
FITNESS (APARATE)
TAE BO
VINERI 18.00 - 19.00
19.00 - 20.00
PILATES
STEP AEROBIC
SAMBATA 10.00 - 11.00 TAE-BO
PRETURI:    
1 sedinta   10 RON
Abonament PILATES 8 sedinte 65 RON
Abonament STEP AEROBIC 8 sedinte 65 RON
Abonament ZUMBA 8 sedinte 65 RON
Abonament mixt 8 sedinte 65 RON
Abonament mixt 12 sedinte 95 RON
Abonament full option 20 sedinte 160 RON

Adresa: Str. I.C. Bratianu nr. 10 et. 2, Campulung Muscel, langa MiniMax

 

CURSURI

Daca nu sunteti foarte hotarate asupra cursului pe care doriti sa il urmati, va descriem in cateva cuvinte in ce consta fiecare tip de curs si care sunt beneficiile pe care le veti avea prin practicarea cu regularitate a acestuia.

 

PILATES

Exercitiile vizeaza obtinerea "core strength", adica intarirea muschilor din zona abdominala, lombara, a fesierilor si muschilor coapselor si feselor. Pe langa beneficiile de ordin estetic, aceste exercitii sunt o baza excelenta pentru orice alt tip de antrenament, intrucat creaza un nivel de rezistenta fizica ce permite clientelor sa execute corect si eficient si alte tipuri de antrenament. Respiratia este un element extrem de important in timpul exercitiilor, deoarece asigura oxigenarea tesuturilor, elimina tensiunea musculara si nervoasa si imbunatateste puterea de concentrare . In stransa legatura cu respiratia este si aliniamentul coloanei, intrucat se urmareste obtinerea si mentinerea unui aliniament neutru al coloanei vertebrale, eliminand astfel tensiunea musculara si deficientele posturale.

 

TAE BO

Orele sunt dinamice si antrenante, iar succesiunea de exericitii asigura un antrenament eficient pentru intregul corp. Pe parcursul intregii ore clientele executa miscarile clasice intr-o maniera alerta, pornind de la elementele de baza si evoluand spre combinatii speciale, eficiente si antrenante. Fiecare serie de exercitii debuteaza cu cate un set de miscari de baza, apoi se combina aceste elemente intr-o suita de pasi si kickuri ce asigura nu doar adrenalina si buna dispozitie, ci si un antrenament foarte eficient. Aceasta tehnica de lucru asigura un antrenament cardiovascular excelent, bazat pe principiile intervalelor de intensitate despre care se stie ca reprezinta cel mai eficient mod de a reduce din grasime si de a dezvolta o musculatura supla.

 

STEP AEROBIC

Rutina noastra de Step Aerobic se bazeaza pe o coregrafie simplificata, pentru a fi accesibila tuturor clientelor participante la ore. Ne concentram pe ritmul si intensitatea exercitiilor, in loc sa incercam sa urmarim o secventa prea complicata de pasi si intoarceri care poate prezenta riscuri de accidentare a genunchilor si gleznelor. In timpul orelor de step accentul cade in special pe muschii picioarelor, asa ca am adaugat elemente care sa echilibreze bio-mecanic antrenamentele. Astfel, in cadrul orelor executam si exercitii pentru brate si abdomen, pentru a asigura un antrenament complet pentru intregul corp.

 

Programarile pentru orele de step aerobic se fac la tel. 0722 668367 - Mihaela sau la receptia salii in fiecare zi."

 

ZUMBA

Zumba combina energia si muzica ritmata, motivanta, cu miscari unice de dans care faciliteaza invatarea rapida si asigura buna dispozitie. Zumba foloseste o combinatie de dansuri latino si internationale (de la cumbia columbiana la merengue, salsa si calypso, hip hop si reggaeton) creand astfel un antrenament eficient, dinamic si captivant. Programul este conceput ca un mix de aerobic si fitness, cu miscari in ritmuri rapide care tonifica si sculpteaza corpul. Muzica iti stimuleaza simturile, in timp ce miscarile dinamice si sexy te ajuta sa obtii fizicul perfect. Vei folosi chiar si muschii pe care nu stiai ca ii ai, si vei arde mai multe calorii decat iti poti imagina (intre 600 si 800 de calorii intr-o ora).

 

FITNESS

Fitness-ul este o forma de tonifiere a musculaturii foarte eficienta. In functie de capacitatea si pregatirea fizica a fiecarei cliente, se creeaza circuite sau serii la aparate pentru tonifierea grupelor principale de muschi, urmate de 10-15 minute de cardio. Rezultatele devin vizibile in scurt timp: musculatura devine ferma, pozitia corpului se corecteaza, starea fizica si psihica generala se imbunatateste simtitor. Ideea ca aparatele din sala de fitness sunt facute pentru barbati este perimata. Si femeile au nevoie de un corp lucrat, frumos, siguranta de sine si, mai ales, sanatate.

 

IMPORTANT!

In aceasta pagina va vom tine la curent cu modificarile de program de sarbatori, noutatile care apar la fiecare specialitate si alte evenimente de interes pentru dumneavoastra.