Tim Pool

Firma a fost infiintata in 1994, desfasurand o activitate sustinuta incepand cu 2000. Am inceput cu constructia de piscine, domeniu relativ nou in acel moment pe piata romaneasca, la care firma si-a adus aportul cu cel putin 250 de piscine construite in toti acesti ani pe intreg teritoriul Romaniei.
[detalii+]

Evenimente/Noutati

Evenimente

SOFTUB IN ROMANIA

Incepand cu 2010 TIM POOL 2005 SRL este distribuitorul unic al Softub in Romania.

 

Softub este un produs american (SUA) patentat. Cand spui Softub, spui:
- cel mai silentios spa din lume
- economie masiva de energie(doar 1 kW/h, fata de 4-5 kw/ora in cazul unui spa conventional);
- economie de spatiu;
- doar 3 pasi pentru montare;
- 2 ani garantie.


Si mediul este protejat prin consumul foarte mic de energie si zgomotul redus.
In completarea avantajelor enumerate mai sus vine designul deosebit, foarte atragator  si natural al acestui tip de spa.
Deloc de neglijat este portabilitatea acestui tip de spa. Poate fi mutat cu usurinta dintr-un loc in altul (are intre 23-45 kg greutate), se monteaza foarte simplu. Aveti nevoie doar de o priza cu 220V si 6 Amp in preajma si de un furtun de gradina pentru umplere.

 

Calitatea Softub este certificata de faptul ca pietele occidentale l-au adoptat fara rezerve (Germania, Elvetia, Italia, Austria, Polonia, Suedia, Franta,), in acest moment Softub numarandu-se printre preferatele occidentalilor la capitolul spa-uri.
Moda spa-urilor rigide, care sa ne conditioneze la un numar fix de locuri si pozitii in momentul utilizarii, a trecut. Viitorul este al spa-urilor soft. Parinti, copii, prieteni, toti pot beneficia de avantajele acestui tip de spa, pentru ca Softub inseamna relaxare, recuperare, rasfat, dar si joaca si buna dispozitie. Totul cu economie de energie si spatiu si materiale de foarte buna calitate.

 

Merita sa vizitati www.softub.ro pentru mai multe detalii.
Veti gasi acolo caracteristici tehnice detaliate, preturi si promotii, o galerie superba de fotografii cu toate modele Softub.
Le veti gasi expuse in showroomul din galeria Euromall Pitesti incepand cu luna martie 2010.


Va invitam sa le vedeti!

Targuri si expozitii


Evenimente Evenimente Evenimente Evenimente

In perioada 23-26 septembrie 2010 am participat, cu stand propriu, la Baneasa Shopping City in cadrul celei de-a doua expozitii de fitness, wellness si bodycare, alaturi de numerosi participanti din domeniiile fitness si wellness din tara si din strainatate.

Pentru TIM POOL participarea la targurile de profil din tara in calitate de expozant este o traditie si o necesitate.

 

Ani la randul am participat la Construct Expo Ambient cu stand propriu in care am expus produse si am ofertat clientilor nostri servicii si produse de calitate.

Am fost prezenti si la singurul targ de specialitate organizat in Romania in 2008, EXPOVAL INTERNATIONAL � EXPO PISCINE SI RELAXARE.

 

 

PISCINE

Piscine

Compania Tim Pool este detinatoarea agrementelor tehnice: filtru de apa pentru piscina si pompe. [detalii+]

wellness

Wellness

In portofoliu puteti vedea piscine, wellness center, water park-uri construite si deservite de compania Tim Pool. Tim Pool construieste piscine [detalii+]

Galerie foto

Galerie foto Galerie foto Galerie foto Galerie foto Galerie foto Galerie foto Galerie foto Galerie foto Galerie foto Galerie foto Galerie foto Galerie foto Galerie foto Galerie foto Galerie foto Galerie foto Galerie foto Galerie foto Galerie foto Galerie foto Galerie foto Galerie foto Galerie foto Galerie foto Galerie foto Galerie foto Galerie foto Galerie foto Galerie foto Galerie foto