Tim Pool Wellness

Firma a fost infiintata in 1994, desfasurand o activitate sustinuta incepand cu 2000. Am inceput cu constructia de piscine, domeniu relativ nou in acel moment pe piata romaneasca, la care firma si-a adus aportul cu cel putin 250 de piscine construite in toti acesti ani pe intreg teritoriul Romaniei.
[detalii+]

Wellness

Reprezinta ultimele inovatii in constructia premizelor destinate relaxarii si grijii pentru corp si minte, ca facilitati independente sau ca sectiuni specializate ale unui complex mai mare.

PRIVIRE DE ANSAMBLU

Un Wellness Center este reprezentat de un tip de constructie decorata si iluminata in asa fel incit, aplicind nota de personalitate dorita, creeaza mediul cel mai potrivit pentru inducerea relaxarii si a starii de bine. Intr-un Wellness Center se poate instala o mare varietate de echipamente, in functie de dimensiuni, locatie si de bugetul disponibil: sauna, baie de aburi, sauna-clima, tepidarium, caldarium, laconium, frigidarium, spa, piscina recreativa, dusuri si fantani reci, dusuri emotii, bai pentru picioare, canale termale, camere de relaxare, scaune si fotolii termale, dus Vichy, etc.

Un Wellness Center poate fi completat cu sectiuni in care, cu aparatele si dispozitivele necesare, se pot face o varietate de tratamente balneoterapeutice, ca de exemplu: aplicatii cu namol, alge sau clei, masaje terapeutice, masaje subacvatice sau alte masaje mai sofisticate, camere pentru bronzat etc. astfel de tratamente, coroborate cu grija si atentia personalului, promoveaza si asigura efectele benefice ale relaxarii si starii de bine obtinute printr-o sedinta la un Wellness Center.

"Wellness" by Tim Pool

S.C. TIM POOL 2005 SRL dispune de un departament de proiectare de specialitate in cadrul caruia se executa proiectare pentru piscine si centre wellness. Pentru lucrarile de anvergura (centre wellness mai mari de 1000 mp) TIM POOL colaboreaza cu firme de proiectare din Bulgaria si Spania, specializate in domeniul wellness.

Schite "Wellness" by Tim Pool
Schita hammam Tim Pool