Tim Pool

Firma a fost infiintata in 1994, desfasurand o activitate sustinuta incepand cu 2000. Am inceput cu constructia de piscine, domeniu relativ nou in acel moment pe piata romaneasca, la care firma si-a adus aportul cu cel putin 250 de piscine construite in toti acesti ani pe intreg teritoriul Romaniei.
[detalii+]

INFORMATII utile

Echipamente pentru filtrarea apei din piscina

Pentru obtinerea apei cristaline in piscina dumneavoastra, este necesar instalarea unui sistem de filrare. Acesta este compus dintr-o pompa autoamorsanta si un filtru. Filtrele se impart in trei categorii: filtrul cu nisip cuartos, filtrul cu cartus, filtrul cu diatomee. Randamentul cel mai bun in cazul filtrelor pentru piscina este dat de filtrul cu nisip cuartos. Este usor de instalat, usor de utilizat si asigura un strat de filtrare excelent. Pentru o filtrare cat mai eficienta, se recomanda folosirea floculantului, o substanta activa ce "alipeste" particulele mici din apa formand conglomerate ce pot fi retinute cu usurinta de catre filtru.

Q&A

De ce tratam apa din piscina?

Patogenii periculosi, cum ar fi bacteriile, traiesc in apa. O piscina plina cu apa netratata poate fi un loc perfect pentru microorganismele purtatoare de boli.

PISCINE

Piscine

Compania Tim Pool este detinatoarea agrementelor tehnice: filtru de apa pentru piscina si pompe. [detalii+]

wellness

Wellness

In portofoliu puteti vedea piscine, wellness center, water park-uri construite si deservite de compania Tim Pool. Tim Pool construieste piscine [detalii+]

Galerie foto

Galerie foto Galerie foto Galerie foto Galerie foto Galerie foto Galerie foto Galerie foto Galerie foto Galerie foto Galerie foto Galerie foto Galerie foto Galerie foto Galerie foto Galerie foto Galerie foto Galerie foto Galerie foto Galerie foto Galerie foto Galerie foto Galerie foto Galerie foto Galerie foto Galerie foto Galerie foto Galerie foto Galerie foto Galerie foto Galerie foto